Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

M: Henriksson förvränger sanningen

Annons
Före detta Brukskontoret.

”Av ett infall och initierat av felaktiga siffror köps Brukskontoret och så händer ingenting” säger Stig Henriksson i sin insändare 27 juni. Detta påstående är helt felaktigt och sanningen förvrängs av Henriksson. Fakta är att Fagersta kommun har avsatt medel i investeringsbudgeten för byggande av nya bostäder och omvandling till lägenheter i nuvarande kommunhus. Vänsterpartiet tycks också ha svårt med tidsbegrepp när man tror att allt ska vara klart så fort beslut tagits om köp, byggande och flytt.

”Kommunledningens oförmåga att fatta och verkställa beslut gör saken etter värre” enligt Stig Henriksson. Sanningen är tvärtom, att kunna fatta beslut både på kort och lång sikt är nödvändigt för ett Fagersta som investerar för framtiden.

”Norra station köps huvudsakligen för att Moderaterna ska bli nöjda” skriver Stig Henriksson i sin insändare. Givetvis blir vi nöjda men sanningen är att fler blir nöjda när vi får ett ”Näringslivscentrum” som alla kommuner med en positiv bild av företagande inrättar. En positiv utveckling var att företagarna gav Fagersta ett högre betyg 2018 än året innan. Vi kan även se att intresset för nya företagsetableringar ökar. Nämnas kan Jysk, Sibylla, Dollar Store och jem & fix.

Vi ser också att våra redan etablerade företag investerar och bygger ut och att mindre företag och underleverantörer bidrar till ett livskraftigt Fagersta genom arbetstillfällen och skatteintäkter som gynnar våra invånare och verksamheter. Tro inte på Stig Henrikssons försök att vilseleda och förvränga verkligheten utan se istället hur vi bygger och investerar för Fagerstas Framtid.

Jan Johansson (M)

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons