Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Majstorovic om jobbet i AEK Athen och Zlatans skada: "Övertygad om att han kommer tillbaka starkare"

Han gjorde tre säsonger i Västerås SK innan karriären tog fart på allvar.
I en intervju med Expressen berättar Daniel Majstorovic nu om sin första tid som sportchef i AEK Aten och om Zlatans Ibrahimovics skada.

Annons

Daniel Majstorovic har varit sportchef i AEK Athen i åtta månader.

För omkring åtta månader sedan tog Daniel Majstorovic över som ny sportchef i AEK Aten. Den förre detta landslagsstjärnan har själv spelat i den grekiska klubben och vet hur turbulent det kan vara i högstaligan. Bara en sådan sak som att han redan är inne på sin tredje tränare.

– Det är så det ser ut här i Grekland. Tålamodet är kort och det är resultaten som räknas, säger Majstorovic till Expressen.

Hans klubb har inte någon chans till ligatiteln men drömmen om en Champions League-plats lever.

– Det har varit en kul och inspirerande första tid. Sedan finns det en klar plan och strategi inför den kommande säsongen och ett klart mål är att kriga om titeln och spela i Europa nästa år, säger Majstorovic.

I intervjun berättar även Majstorovic att han tror att nära vännen Zlatan Ibrahimovic kommer att komma tillbaka från sin skada i toppform.

– Jag är helt övertygad att om han bestämmer sig för att komma tillbaka så gör han det. Med tanke på vad han gått igenom i sin karriär hittills och med tanke på hans mentalitet så är jag helt övertygad om att han kommer att komma tillbaka starkare. Samtidigt är det en allvarlig skada som man ska ha väldigt stor respekt för.

Annons