Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Märklig kritik mot politiska partier

Annons

Lennart Skansfors och Christer Filipsson får mothugg av Mikael Ladman (S),

Replik på Lennart Skansfors och Christer Filipssons svar (30/6) på min undran.Det var inte mycket till svar på det jag undrade. Det var även en snabb vändning från att kritisera de etablerade partierna för hallbygget till att själva grunden skulle vara rovdjurspolitik.

Jag bara konstatera att rörande den har jag inte riktigt koll på debatten om den i kommunen och inte heller i rikspolitiken. Huruvida det är en otrygghet eller inte kan jag inte heller säga något om, men jag rör mig ganska ofta i vår fina natur och upplever inte något hot från de djur ni hänvisar till. Men däremot oroar jag mig för den ökning av vildsvin som blir rätt påtaglig.

Man kan undra hur två så respekterade herrar kan understå sig att kritisera de partier man lämnat, om det nu är så illa borde det vara flera i dessa partier som delar er uppfattning. Då borde det väl gå att få till en förändring i dessa partier. Från början var det missnöje som skapade de nya partierna, nu tomrum. Då är det viktigt att fylla tomrummet med något konstruktivt, inte en massa missnöje.

Vem man ska gratulera till hjärnans vinst över hjärtat kan man fundera på. Men återigen, lycka till med ert nybildade parti.

Mikael Ladman, ombudsman i Transport och inte minst socialdemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons