Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Matilda festar loss i webb-tv

I realityserien Flator får man följa sex unga tjejer som lever helt olika liv. En av tjejerna är före detta Fagerstabon Matilda Karlsson, 23.

För cirka åtta år sedan valde Matilda Karlsson att packa väskorna och bege sig ut i stora vida världen. Hon lever efter mottot att ”inte dö nyfiken” och tror att det var en av anledningarna till flytten från Fagersta.

– Jag har alltid dragits till större städer och det snabba livet som det för med sig. Att vara lugn och stilla har nog aldrig riktigt varit min grej.

Matilda har en hel del sidoprojekt och arbetar deltid som flygvärdinna. Nu är hon bosatt i Stockholm sedan ett par år tillbaka.

Det var en ex-flickvän till henne som förra året kontaktade realityserien Flator och tipsade om Matilda.

– Samma där, att jag tänkte ”ja varför inte”, en kul grej. Och förra sommaren (när serien spelades in) var jag ledig mycket och ute efter att festa och ha kul, säger hon.

Serien är i tio avsnitt och visas i SVT:s nya webbsatsning SVT Flow. Två program har redan visats och Matilda tar plats som den spralliga festprissen.

–  Det var helt enkelt en rolig period i mitt liv och jag hoppas att folk tar det som visas med en klackspark och ser underhållningsfaktorn i det. Det är såklart omöjligt att visa en hel person med allt vad det innebär under ett par veckor men den festglada sommarsidan av mig får man chansen att bekanta sig med, säger Matilda.