Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Klass 1-varning från SMHI – risk för ishalka

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt.

SMHI varnar för ishalka – omfattande nederbördsområde drar in över länet.

Väder:

I morgon bitti mulnande från nordväst följt av tidvis regn, på en del håll kan nederbörden ha inslag av snö. Dagstemperatur 1-7 grader. Sydvästlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En man med kronisk hjärtsvikt avled i en ambulans på väg till sjukhuset när syrgasen tog slut. Syrebristen kan ha bidragit till mannens död, enligt anmälan till Inspektionen för vård och omsorg.

Internationellt:

Nästan 40 procent av flickor i åldern tio-tolv år som blir gravida i El Salvador har utsatts för våldtäkt och incest. Nästan alla gärningsmän går fria.

En beväpnad man tog sig in på ett hem för pensionerade munkar i södra Frankrike. Enligt uppgifter har en död kvinna hittats i byggnaden. Kvinnan hade kontakt med polisen innan hon mördades i en knivattack.

Sport:

Favorittyngda lag Niklas Edin är finalklart i curling-EM. Efter seger över Ryssland i semifinalen med 8–5 väntar en grannfejd mot Norge i finalen i Glasgow. Där jagar Niklas Edin sitt tredje raka EM-guld.

Priset på travarna Dream Vacations och Revenues sperma har skenat iväg. Sammanlagt 1,8 miljoner kronor kostar det företaget Viking Genetics i Skara att spermadoser från hästarna förstördes under en transport.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons