Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Minst 29 döda i kraftig fyrverkeriexplosion i Mexiko

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Polisen rapporterar om en lugn natt i kommunerna. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

För Plus-kunder:

Jägaren efter vildsvinsolyckan: "Har varit jättemycket olyckor"'

Så missnöjda är invånarna i Norberg och Skinnskatteberg

Väder:

Det blir mestadels mulet men under eftermiddagen det kan även bli någon lucka i molntäcket. Temperatur mellan -1 och +3 och vind omkring sydväst.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En aggressiv man greps i natt efter att ha barrikaderat sig i en lägenhet Mölndal där han bland annat sprutade eld, skriver TT.

Regeringen vill ha hårdare straff för flera allvarliga våldsbrott i Sverige. Från och med 1 juli nästa år kan straffen skärpas, skriver TT.

Internationellt:

Minst 29 personer har dött och ett 70-tal har skadats efter en explosion på en fyrverkerimarknad i Mexico City, uppger TT.

Säkerhetsstyrkor i Kongo-Kinshasa har skjutit ihjäl minst 26 personer efter oroligheter och demonstrationer i flera städer – till följd av att presidenten Joseph Kabila vägrar att lämna sin post, skriver TT.

Polisen har ännu ingen misstänkt för dådet i Berlin där en lastbil rammade en julmarknad och dödade 12 personer, uppger TT.

Sport:

Sent i går kom beskedet att skicrosstjärnan Anna Holmlunds tillstånd har försämrats och skadorna är värre än vad som först befarades.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons