Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: Ruta krossad vid entré – polisen sökte efter misstänkta

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

En ruta krossades vid entrén på ett hus i Fagersta i går kväll. Då man befarade att någon tagit sig in sökte polisen igenom byggnadens källare.

Väder:

Under natten passerade moln, men under fredagen väntas mest klart väder. Efter lunch kan temperaturen nå sex plusgrader. Västlig eller nordvästlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Sent i gårkväll rådde stor oro i Göteborg vid en polisinsats där räddningstjänsten tvingades rycka ut för att släcka bilbränder i den nordvästra delen av staden. Oroligheterna ska ha startat i samband med att en husrannsakan inleddes i stadsdelen.

En dödsolycka inträffade på länsväg 263 mellan Märsta och Sigtuna när en personbil krockade med en buss. Föraren omkom medan busschauffören, som blev fastklämd, skadades svårt och fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter.

Internationellt:

Den legendariske astronauten John Glenn har avlidit 95 år gammal. Glenn skrev historia två gånger om under sin livstid. Dels var han den första amerikanen att färdas i omloppsbana runt jorden, dels blev han som 77-åring den äldsta att resa till rymden.

Park Guen-Hye kan bli Sydkoreas första demokratiska president som inte sitter hela sin mandatperiod ut. Den skandalomsusade presidenten är på fallrepet om parlamentet ställer sig bakom förslaget om riksrätt.

Sport:

Det blev 30–30 mot Serbien för handbollsdamerna i EM. Ett resultat som innebär att Sverige har allt i egna händer inför fortsättningen i mästerskapet. I nästa gruppspelsrunda väntar Frankrike, Nederländerna och Tyskland.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons