Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medan du sov: Så var natten och så blir vädret

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Lokalt:

Polisen rapporterar om en natt utan allvarliga händelser. Det har inte heller kommit några larm om olyckor eller bränder.

För Plus-kunder:

De har koll på matgästerna – Sveriges största fågelräkning är igång

Västanfors starka poängform – tränaren efter positiva tabellbeskedet: "Vi kan klara det här"

Dyrt att bli skönhetsdrottning – och glamouren uteblev

Väder:

Mest mulet och molnigt. Temperaturen omkring 0-3 plusgrader med sydvästlig vind.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Under söndagskvällen larmades polisen till en lägenhet i en stadsdel i Gävle där en man ska ha skjutits. Strax före midnatt grep polisen en misstänkt gärningsman.

En man i 60-årsåldern skadades i samband med ett rån i Uppsala på söndagskvällen. Rånarna högg mannen flera gånger med ett stickvapen.

Internationellt:

Fem personer sköts ihjäl av flera beväpnade män i Quebec i Kanada. 40 personer ska ha befunnit sig inne i moskén på kvällsbön när gärningsmännen rusade in och öppnade eld.

Under lördagen stoppade flera federala domare utvisningar av personer som fastnat på olika flygplatser i USA efter presidentens Donald Trumps beslut.

Sport:

Svenska skoterproffset Daniel Bodin är återigen X-Gamesmästare i skoter best trick. Han tog sitt fjärde X-Gamesguld i Aspen under söndagen.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten