Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov: SMHI varnar för hala vägar – risk för underkylt regn

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

En lugn natt i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg uppger polisen.

Väder:

Under morgonen väntas frost och mulnande väder, i eftermiddag råder risk för underkylt regn, vilket har gett upphov till en klass 1-varning om halka från SMHI. Temperaturen ligger kring noll eller någon minusgrad och vinden är västlig.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En fotgängare omkom när han blev påkörd av en bil på en 2+1-väg söder om Borlänge vid 22-tiden i går kväll.

En person hittades död i en övertänd villa utanför Smedjebacken i Dalarna under natten. Ett tjugotal brandmän bekämpade den kraftiga branden.

Internationellt:

Ett jordskalv med magnituden 6,4 har skakat Indonesien, skriver TT. Skalvet, som inträffade utanför ön Sumatras kust, orsakade panik i staden Sigli där människor flydde från sina hem undan kusten.

Uppgifter säger att syriska regeringssoldater och allierade styrkor har gått in i rebellhållna delar av Aleppos gamla stad, skriver TT. En erövring av staden skulle innebära den viktigaste segern för Assadregimen i det fem år långa inbördeskriget.

Sport:

Sverige kunde inte upprepa prestationen från premiären, det blev förlust mot Slovenien med 23–25 i handbolls-EM. Men Sverige är ändå vidare till mellanrundan. Frågan är bara hur många poäng som följer med dit.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons