Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Medan du sov:Vansinnesfärd i 170 km/h på tre hjul

Så var natten i Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg.

Annons

Lokalt:

Vansinnesfärd från Laxå till Enköping i 170 kilometer i timmen på endast tre hela hjul – föraren stoppad efter polisjakt i flera mil.

För Plus-kunder:

Brottsvågen mot skolorna: Polisen i Fagersta tillsätter särskild utredare

Elev efter mordhot på Brinellskolan: ”Jag känner mig inte säker”

VIK-spelarna om oron över den korta karriären, framtidsdrömmarna och lyxlivet: "Många är lata"

Väder:

I dag väntas molnen sprida sig en bit norröver och allmäntomkring 0 grader. Vind omkring väst.

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Chefsläkaren Nina Nelson Follin är frustrerad. Anledningen är att de nya larmpanelerna på Karolinska sjukhuset inte fungerat på hjärtintensiven. Därför tvingas man nu minska vårdplatserna på avdelningen,skriver TT. Läs mer.

Det är slut på allvarliga konflikter inom Miljöpartiets riksdagsgrupp. Det anser i alla fall statsvetaren Niklas Bolin på Mittuniversitetet. Han menar att den pragmatiska falangen som leder partiet ärså stark att man kommer undvika sådana stora konflikter, skriver TT. Läs mer.

Internationellt:

Klimatforskare är rädda för att forskningsresultat kommer att försvinna. Orsaken till rädslan är hur den tillträdande president Donald Trump kommer att hantera data från forskningen. Därför kopieras nu forskningsresultat som inte tillhör regeringen, skriver TT. Läs mer.

Hösten 2018 ska skilsmässan mellan EU och Storbritannien var klar. Men det ser ut att dröja betydligt längre än så. Detta på grund av at tman kanske inte hinner reda ut allt om skulder, pensioner och kommande handelsavtal, skriver TT. Läs mer

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här, skicka sms/mms till 72021, inled meddelandet med "FP" följt av mellanlsag eller mejla [email protected]

Följ oss på sociala medier:

Facebook: Fagersta-Posten

Twitter: @FPNnyheter

Instagram: @fagerstaposten

Annons