Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Till minne: Anna-Lisa Karlsson

Till minne: Anna-Lisa Karlsson

Annons

Vi i familjen Wossmar sörjer vår kära Anna-Lisa Karlsson som kom till oss i familjen 1951, 17 år gammal och skulle bli vår barnflicka. Hon passade min äldre bror Lars född 1948, tre år gammal då och senare kom Anders 1957. Hon följde oss genom åren, 66 år vart detta. Hon vart som en syster till oss, vår kära ”Anna” som jag kallade henne.

En mer plikttrogen människa får man leta efter omtänksam och go’ som alltid fanns tillhands när vi var små. Hon följde oss ibland till Öland, delade glädje o sorg med oss och våra föräldrar och vänner. Födelsedagar, ja allt delade hon med oss och hon ville alla så väl. Mina brorsbarn lika måna om dem vid födelsedagar alla fanns det plats för i ”Annas” hjärta.I dag går våra tankar till Börje med familj i Norge samt Sven-Åke på Ringvägen som nära nog varje dag gjorde ett besök på Stolpvreten och tittade till sin syster intill hennes bortgång.

Besöken hos henne var omtyckta då hon alltid varit social och gillade gemenskap med människor, lite kaffe och en bulle skulle det gärna vara när hon fick besök genom åren.Sven-Åke har funnits till för sin syster i denna svåra tid av sjukdom,som nu är över för våran kära Anna-Lisa, som nu har fått frid hon kom som en ängel och är nu åter en ängel.Många vänner deltar i sorgen och sörjer Anna Lisa. Det blir tomt. Tack för livets goda gärning. Vila i frid.

Annons