Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misstänkt misshandel på Floravägen i Fagersta

En 16-åring uppges ha tagit emot slag mot ansiktet medan en annan 16-åring kunnat freda sig från slag. Polisen har en misstänkt i ärendet.

Annons

Polisen har fått in en anmälan om misshandel samt försök till misshandel utomhus på Floravägen i Fagersta natten till torsdag. De drabbade uppges vara två 16-åriga killar. Den ena killen uppges ha fått motta ett antal slag mot ansiktet medan den andra lyckats freda sig från slag.

Polisen har en misstänkt person, en kille i 18-årsåldern, som är identifierad.

Läs mer: Fagerstahallen drabbat av skadegörelse

– Sedan är det tre okända som varit med också. Det är två av de här fyra som varit aktiva i misshandeln. De andra har inte deltagit aktivt, säger Magnus Strömberg, tillförordnat stationsbefäl hos polisen i Fagersta.

Läs mer: Polis kallad till stort bråk utanför Fagerstahallen

Enligt polisen verkar någon form av ordväxling ha uppstått och att det sedan utlöst misshandeln. Några förhör har inte hållits med måsägarna, eventuella vittnen eller den misstänkte i skrivande stund.

--

Nu har FP:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsy ditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera FP:s nya app här.

Annons