Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittfältsmotorn stannar i VSK: "Vill se till att vi spelar elitfotboll snart"

Jonas Hellgren, 27, förlänger kontraktet med Västerås SK.
Mittfältsmotorn har skrivit på för två år till i klubben.
– Jag vill vara med på den här resan och trivs väldigt bra här i stan. Jag vill se till att VSK spelar elitfotboll så snart som möjligt, säger han till klubbens hemsida.

Jonas Hellgren återvände till VSK inför säsongen 2016 för sin andra sejour i klubben. Efter två år i föreningen står det nu klart att 27-åringen har kritat på för ytterligare två år.

Klubben gick i dag ut med nyheten på sin hemsida, och beskriver diskussionerna som smärtfria.

– Vi visste vart vi hade varandra från början och det är skönt att det är klart. Jag tror på det klubben säger och vi har en bra trupp, bra förutsättningar och alla möjligheter till att lyckas, säger han.

Hellgren gjorde 19 starter under säsongen som gick, men hade också en hel del skadeproblem.

– Det har varit mycket skador, men klubben har visat att de tror på mig och jag vill göra allt för att betala tillbaka genom att vara på planen och hjälpa klubben uppåt, säger han till klubbens hemsida.

MER OM VSK

► För Plus-kunder: Avslöjar – toppklubb i superettan jagar Karwan Safari: "Vet vem han är"

► Läs också: Klart: Johan Mjällby förlänger med VSK

► För Plus-kunder: Safari förste skytteligavinnaren sedan Stefan Bärlins ikoniska 2004: "Jäkligt kul"

► För Plus-kunder: Förlustmatchen betydelselös för VSK:s tabelläge – men inte för Mjällby: "Tror du det så känner du mig inte"