Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Efter knäskadan – Fredrik Lindgren gör comeback på tidigare hemmabanan i VM

En knäskada stoppade Fredrik Lindgren i den senaste GP-tävlingen.
Nu är han tillbaka när det är dags för tävling i Daugavpils.
"Jag kommer att komma till start" skriver han i ett sms till TT enligt Sportbladet.

Annons

Fredrik Lindgren, här i GP-tävlingen i Polen, är tillbaka efter sin knäskada.

Lördagens GP-tävling i lettiska Daugavpils är den tredje för säsongen efter att tävlingar i Slovenien och Polen avverkats.

Efter segern i den polska GP-tävlingen missade Fredrik Lindgren sedan den senaste elitserieomgången på grund av en knäskada.

När det är dags för GP i Lettland är han däremot tillbaka på banan igen.

"Jag kommer att komma till start. Det är det enda som finns att säga från mig för tillfället", skriver han i ett sms till TT enligt Sportbladet.

För Lindgren blir lördagens GP-tävling i Daugavpils lite av en hemkomst då han representerade Lokomotiv under två säsonger och kan därmed banan, även om han medger att det är mycket som måste klaffa för att han ska kunna dra fördel av sina år där.

– Det är en väldigt tuff bana. Du måste sätta alla inställningar helt perfekt. Även om jag tävlat där så är det svårt på grund av vilket väder det blir och hur de preparerar banan. Men jag hoppas verkligen att jag kan använda erfarenheten till min fördel, säger han till speedwaygp.com

För Plus-kunder: Här är mannen bakom Fredrik Lindgrens VM-succé – schweizaren som kan revolutionera sporten: "Trodde inte vi skulle lyckas redan nu"

För Plus-kunder: Krönika. Pove Persson: "Från ointresserad och trött till ett världsmästarämne"

Mer läsning

Annons