Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lindgren kraschade under tävling i England – klagade på nacksmärtor

Under gårdagens tävlingar i England gick det illa för örebroaren Fredrik Lindgren. I det 13:e heatet kraschade han ordentligt i en incident med Kenneth Bjerre och Craig Cook. Lindgren ska då ha klagat över nackproblem och tvingats avstå de sista två heaten.

Annons

När Wolverhampton och Swindon möttes igår såg det bra ut för Fredrik Lindgren, som är fyra i VM och bara en poäng från bronset med två deltävlingar kvar.

Igår tog han totalt 12 poäng, 3 poäng på fyra heat, innan det tog stopp för Lindgren.

I det 13:e heatet kraschade han ihop med Indianernas Kenneth Bjerre, som i samband med incidenten blev utesluten, och Craig Cook.

Lindgren tvingades bryta efter kraschen, och ska ha klagat över nacksmärtor. Vid midnatt skrev Wolverhampton på sin Twitter att Lindgren var på väg till sjukhus.

Wolverhampton förlorade semifinalreturen mot Swindon med 39–51, men lyckades ändå ta sig till final med minimal marginal, då totala ställningen blev 90–89, efter 51–38 hemma i tisdags.

Lindgren skulle under söndagen ha kört klassiska tävlingen Tjeckiska guldhjälmen i Pardubice, men det är oklart om han kommer till start efter kraschen. Andreas Jonsson, Antonio Lindbäck och Peter Ljung kommer att delta i tävlingen i Tjeckien.

Läs också: Glädjebeskedet i Rospiggarna – Jacob Thorsell klar för ny säsong: "Hur bra som helst"

För Plus-kunder: Indianernas lagledare Peter Johansson lider med Piraterna: "Tungt för Motala"

För Plus-kunder: Jonsson på bättringsvägen efter kraschen: "Några slags broskben bakom adamsäpplet gick av"

Läs också: Indianerna värvar hem klubbikon – som marknadsansvarig: "Behövs en stark kraft"

Mer läsning

Annons