Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nicki Pedersen återvänder till Västervik efter 16 år: "Kan göra något bra"

Mellan 1999 och 2001 representerade Nicki Pedersen Västervik.
Nu står det klart att han återvänder till klubben.
– Det har varit aktuellt med Västervik tidigare år också, säger han till Västerviks-Tidningen.

Annons

Nicki Pedersen återvänder till Västervik.

För 16 år sedan tackade Nicki Pedersen för sig i Västerviksvästen och har sedan dess inte återvänt till klubben.

Men när nästa säsong drar igång så kommer Pedersen på nytt att representera Västervik då han är redo för att revanschera sig efter att ha missat stora delar av den gångna säsongen på grund av skada.

– Det har varit aktuellt med Västervik tidigare år också. Men nu hittade vi en lösning som passade båda parter. Jag ser verkligen fram emot att arbeta mot Morgan Andersson som är en engagerad och kunnig ledare. Vi kan göra något bra tillsammans med övriga i laget, säger Pedersen till Västerviks-Tidningen.

Samtidigt som Pedersen återvänder står det klart att det inte blir någon säsong i Västervik eller ens i Sverige för Emil Sayfutdinov.

Ryssen har meddelat att han nästa säsong inte kommer att representera något lag i Sverige.

– Emil har berättat för mig att han kommer att avstå den svenska ligan till en början nästa säsong. Han vill testa ett nytt upplägg. Då var han inte längre aktuell för oss, säger Västerviks sportchef Morgan Andersson till vt.se.

Västerviks trupp till den kommande säsongen består nu av Nicki Pedersen, Peter Kildemand, Grzegorz Zengota, Peter Ljung, Bartosz Smektala, Mikkel Bech, Anton Karlsson, Henrik Bergström och Philip Olofsson

Mer läsning

Annons