Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Piraternas lagledare efter förlusten mot Indianerna: "Det är bedrövligt på sina håll"

Piraterna förlorade bottenmötet med Indianerna med 28–42. Då kritiserade Piraternas lagledare Stefan Andersson Skill de egna förarna. – Jag är ganska frustrerad om jag ska vara ärlig, sade han till Cmore efter förlustmatchen.

Annons

Efter Piraternas förlust i den senaste ligamatchen var lagledaren Stefan Andersson Skills kritik inte nådig.

– Jag tycker vi har ett mycket bättre lag än vad de (åkarna) presterar på banan. Jag ska väl inte ta till för hårda ord men det är nästintill bedrövligt på sina håll. Hur världsförare och världsmekaniker inte kan hitta mer rätt på banan... det är konstigt.

Stefan Andersson Skill kritiserade det egna laget efter förlusten mot Indianerna.

Han fortsätter:

– Det här är något vi har sett genomgående. Många av de här förarna har gått bort sig totalt på hemmaplan och bortaplan. Och i den här matchen, om vi pratar om de här viktiga heat sex, sju och åtta – vad händer där? Vi förlorar 1-5 på bana ett och tre. Jag vet inte, jag kan inte ligga på dem mer än jag gör. När du jobbar med yngre killar så får du mer respons och gensvar. Här är de så jävla duktiga hela tiden och tror att de vet och kan allt men det är tydligt att de inte kan så pass mycket som de tror, så är det.

Piraternas förare Niels-Kristian Iversen medger att han inte är nöjd med sin insats.

– Jag är besviken över min insats i kväll. Jag måste bita ihop och börja åka bättre. Om jag bara kör in tre poäng så blir det svårt för oss att vinna matcher.

Mer läsning

Annons