Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mycket folk på loppis i Fagerstahallen

Redan när loppmarknaden öppnade klockan 10 på lördagsförmiddagen var många köpsugna kunder på plats. 

Annons
Olivia Johansson, 8 år, var på loppisen tillsammans med mamma och lillebror Devin, 2 år. Han är överlycklig över sin fyrhjuling som han har fått. Den är likadan som pappas anser han.-Det var det första han såg när vi kom in, säger mamma Charlotte Johansson.

Mycket barnkläder i gott skick men också leksaker, prydnadssaker och husgeråd bjöds ut till fördelaktiga priser på loppis i Fagerstahallen på lördagen.

- Alla 30 borden är bokade. Så var det förra gången också men det är mer kunder den här gången. Det beror nog på att vi har annonserat bättre nu, säger Johanna Holm. 

Det är andra gången som hon arrangerar loppmarknad i Fagerstahallen. Förra gången skulle den egentligen ha varit i augusti men skjöts upp till november på grund av skogsbranden. 

- Jag fick idén förra året när jag var föräldraled och hade lite mer tid, säger hon.

Förra året gick 80 procent av intäkterna för bordshyra till Barncancerfonden. I år går de till barndiabetesfonden.Totalt 3 600 kronor skickar Johanna Holm till fonden. 

Varför blev det Barndiabetesfonden?

- Jag såg ett inlägg av en pappa till ett barn med diabetes. Han berättade om hur svårt det är att få in pengar till fonden, säger Johanna Holm.

Annika Tranberg, passade på att bli av med sonens urvuxna kläder. -Oavsett om man säljer något så är man med och bidrar till något bra. En ros till arrangören Johanna Holm, säger hon.
- Alla 30 borden är bokade den här precis som förra gången men kunderna är fler, säger loppmarknadens arrangör Johanna Holm. Intäkterna för bordshyran går till Barndiabetesfonden.
Annons