Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

N/H på jakt efter andraplatsen

I dag spelar Norberg/Högfors sin sista match för säsongen. Laget möter Forsby FF på Malmheden och vid vinst kan N/H knipa andraplatsen.

– Det var målet när vi startade höstsäsongen. Vi hade en dålig inledning på säsongen, men har sedan spelat upp oss. Vi var ganska överens om att vi kunde slå de lag vi hade mött under våren, säger N/H:s tränare Lars Westring men tillägger:

– Men vi måste ha turen med oss. Det är tre lag på 17 poäng i botten (däribland Forsby) och de lagen kommer att kriga för sin överlevnad.

Det ryktas om bengaler och mycket publik till matchen...– Haha, ja. Jag har hört det. Bengaler får de inte ha på inhängnat område, men mycket publik vore trevligt.

Om N/H ska hamna tvåa i tabellen krävs det dock att Västerås SK U spelar oavgjort eller förlorar mot IFK Ekberga.

Tre ordinare spelare i N/H saknas till matchen, men det är ingenting som ska påverka laget speciellt mycket, enligt Westring.

– Vi har bra ersättare att stoppa in. Det som blir avgörande är vår inställning och vårt spel. Det är kul att det är spännande så här in till sista matchen.