Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

N/H:s tunga säsongsinledning

Mot Ransta kom nästa stjärnsmäll för Norberg/Högfors när laget förlorade med 4-0. Efter fem matcher väntar laget fortfarande på sin första vinst för i år.

Det vill sig inte för N/H den här säsongen. Inför seriestarten var målet att hamna i mitten av tabellen. Men just nu ser det snarare ut som att målet blir att hänga sig kvar i division 6.

Här är N/H:s resultat efter fem omgångar: Ett poäng, fem mål framåt och arton mål bakåt.

– Det är ingenting vi hade räknat med, det är det inte. Vi hade väl räknat med lite flera poäng, säger Bo Carlsson, assisterande tränare i N/H.

Lagets enda poäng hittills den här säsongen kom i den senaste hemmamatchen mot IFK Ekberga, då lagen spelade 2–2. Men utöver det har N/H radat upp stora förluster.

0–3 mot Västerås SK U, 1–3 mot Hed, 2–6 mot Babylon FK och nu 0–4 mot Ransta IK.

– Vi har inte spelat bra alls. Den enda bra matchen var mot Ekberga. Vi har inte kommit upp i normal standard över huvud taget, säger Bo Carlsson.

Kan man lägga ansvaret på backarna eller anfallarna?– Det är ingen viss lagdel, det är en helhet. Men vi ska försöka fixa till det, det är inget snack om saken.