Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

N/H: "Vi är nöjda med den trupp vi har"

Norberg/Högfors FK slutade fyra i division 6 efter den snöpliga förlusten i sista omgången. Men trots den sura avslutningen är tränaren Lars Westring nöjd med sitt lags insats under säsongen.

– Jag är framför allt nöjd med slutet av våren och hela hösten. Vi hade en väldigt dålig inledning på det hela, men laget har svetsats samman bättre under året, säger Westring.

Men allt hade inte varit frid och fröjd i laget. Under ett tag var det vissa spelare som inte hade samma mål som resten av truppen.

– Vi hade en del inställningsproblem hos spelare under våren. Träningsmatcherna gick ju väldigt bra och även VLT-cupen. Så vi kände oss starka inför serien. Men sedan tog vi bara en poäng på de fyra-fem inledande matcherna…

Är du besviken över placeringen?– Efter lördagens match (förlust mot Forsby med 2-1) kände jag en besvikelse. Men när det fick lägga sig måste jag säga att jag är nöjd ändå. VI hade som målsättning att ligga på den övre halvan av tabellen och det gör vi med råge.

Som det ser ut nu kommer N/H att få behålla hela sin trupp till nästa säsong. Något Westring ser som mycket positivt.

– Mångt och mycket har det varit ett juniorlag. De flesta går ju på gymnasiet fortfarande. Så det är bra att bygga vidare på.

Tänker ni förstärka?

– Om alla fortsätter är vi nöjda med den trupp vi har. Men vi hoppas få i gång Dan Rytter till nästa år.

Sätt betyg på dig själv, 1-5.– En trea möjligtvis. Men då är det på mig och de ledarna runt mig. Det känns som att vi under året har vuxit in bättre i rollen. Och så klarade vi målsättningen också.

Största överraskningen i laget?– Det är några stycken som har gått framåt under säsongen. Men jag kan inte särskilja någon.