Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vd:n lämnar Steam Hotel – en månad efter öppnandet

Den 1 augusti öppnade The Steam Hotel i gamla ångkraftverket, granne med Kokpunkten i Västerås och med avancerad design i spektakulära omgivningar har hotellet blivit mycket omtalat. Nu lämnar The Steam Hotels vd Kai Pasma sin tjänst.

Annons

Kai Pasma slutar som vd på The Steam Hotel.

Kai Pasma kom till det dåvarande projketet, rekryterade av Steam Hotels huvudägare Ess Group från hotellkedjan Choice Hotels på våren 2016.

I en kommentar säger Kai Pasma att hans bakgrund och stora intresse ligger i försäljning, större kommersiella frågor samt ledarskap:

För pluskunder: Han tar över vd-posten på Steam Hotel: "Omtumlande"

– Så när du Steam går in i en fas med fokus på drift, F & B (food and beverage management, alltså enkelt uttryck mat och dryck, red anm) och att fortsätta vår resa mot att alla gäster ska boka sin nästa vistelse innan de checkat ut, så känns det helt rätt att lämna över stafettpinnen.

Steam Hotel kommer att ledas operativt av ledningsgruppen med hotellchef Carina Eriksson och food & beverage manager Henric Jacobsson, meddelar Jonas Stenberg, vd för Ess Group.

Han säger följande om Kai Pasma i en kommentar:

– Vi vill tacka Kai som haft en helt central del i det här arbetet rent kommersiellt. Inget annat än succé! Men nu har vi fokus på driftsfrågor, restauranger och barerna, mat och dryck och att den totala upplevelsen når internationell topp-nivå. Och att då Kai, som ansvarig för uppstart och lansering, söker nya utmaningar är ett beslut som vi respekterar till fullo.

Läs också [+]: Häng med in – så ser Steam Hotel ut

Läs också: En tjuvtitt på rummen i nya hotellet

Läs mer: Hemvändare blir chef för hotellet

Mer läsning

Annons