Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Negativa Norberg

Nu har man följt varg och lekparksfrågan i det oändliga känns det som och som vanligt är det skriker högst som hörs.

Man måste någonstans

i den här diskussionen försöka förstå att människor i olika situationer tycker olika och att vi utefter våra mänskliga förutsättningar också har olika åsikter och ska respekteras för detta.

Vart tog positivt tänkande vägen? Det verkar som att vissa tagit det som sin största och viktigaste uppgift att stoppa lekparksbygget vid parken. Jag tycker det bara verkar så främmande för mig att lägga ett så stort engagemang i en i mina ögon ganska banal fråga, men som sagt, det är i mina ögon inte i andras. Kommunen har faktiskt mitt förtroende att bestämma detta själv, jag har röstat.

Den namnlista som lämnas in hos kommunen ger jag heller inte speciellt mycket för då jag vet att bekanta till oss boende i annan kommun blev tillfrågade att skriva på denna utan att tillfrågas om de bodde här i kommunen.

Vad gäller vargfrågan så måste vi alla ha förståelse för att omständigheterna gör hur vi människor brinner i denna fråga, det är ganska självklart att vi som bor i centrala delarna i Norberg och inte rör oss speciellt mycket i naturen inte kan känna den oro som de som jagar med hund och bor där vargen stryker förbi.

Man kan dra listan lång om varför vi tycker olika i olika frågor, men glöm aldrig att acceptera att din medmänniska tycker annorlunda.

Vill avsluta med att tacka alla omtänksamma skoteråkare som stannar och stänger av scootern då man kommer med häst, det är guld värt...

Gabriella Klingberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel