Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jerry Williams ger dubbelkonsert i Västerås: "Det hade känts öken att behöva sluta nu"

Efter tre säsonger på fast spellokal med sin show "Man måste få lira" ger sig Jerry Williams ut på Sverigeturné. Till Västerås kommer "Jerka" 11–12 februari nästa år.

Annons

Jerry Williams har satt upp totalt 118 föreställningar över två säsonger i Stockholm och en i Göteborg. En 21-spelningar lång Sverigeturné under vårvintern blir en perfekt fortsättning tycker Sveriges okrönte rockkung.

– Det hade känts öken att behöva sluta nu i december, men nu blev det ju en turné i vår också, säger en nöjd Jerry Williams.

Jerry Williams ska ut på turné.

Jerry Williams har rockat i 50 år och är nu kanske populärare än någonsin tidigare. Hans "The Farewell Show" för två år sedan sågs av 250 000 personer och uppföljaren som nu ska åka land och rike runt har gått för utsålda hus, först på Kajskjul 8 i Göteborg under hösten 2015 och sedan på våren och hösten i år på Scalateatern i Stockholm. Den sista föreställningen där ges den 17 december.

Vårturnén inleds den 2 februari i Tonhallen i Sundsvall och avslutas i Örebro den 8 april och i Karlstad den 9 april. Till Västerås Konserthus kommer Jerry Williams för två spelningar: den 11 och den 12 februari.

Mer läsning

Annons