Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norberg bör säga ja

Norberg. Hur är det fatt med beslutsfattarna i Norberg?

I dagsläget är vi en kommun med minskande invånarantal. Företag försvinner och affärer upphör. Framtidsscenariot är inte svårt att se. Vad har vi att erbjuda våra ungdomar – flytta härifrån?

Här finns en person, Patrik Eriksson, innovativ, framåtsträvande med idéer om en framtid i Norberg. Den nye ägaren till Antons mack vill också ta ansvar för miljön. En uppgift som berör oss alla, ja hela världen.

Han vill börja påverka här i Norberg. Fantastiskt. Vad gör vi andra? På längre sikt avser han även att eventuellt anställa personal.

Vill inte beslutsfattarna/Harold Nilsson, NVK, inse att utvecklingen måste gå framåt. Säkert har utvecklingen beträffande reningen av tvätthallarnas vatten förbättrats sedan OK startade sin mack (på 1950-talet?) här i Norberg. Harold Nilsson är välkommen att bosätta sig i Norberg, för att känna på serviceutbudet i kommunen.

Vi behöver politiker/beslutsfattare med ansvar, visioner och framtidstro för Norberg och en tvätthall.

Politiker, ta ert ansvar. Avtacka Harold Nilsson och arbeta för Norbergs framtid.

Patrik Eriksson slutade sin gymnasiala utbildning på fordonsprogrammet 1985, som Sveriges bästa fordonselev.

Tigramma

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel