Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera saker stulna efter inbrott i husbil

En eller flera tjuvar har tagit sig in i en husbil som stått på Linnévägen i Norberg. Besöket slutade bland annat med skadegörelse och att verktyg och ett par högtalare stals.

Annons
Någon eller några har brutit sig in i en husbil som stått på Linnévägen i Norberg, vilket slutat i både stöld och skadegörelse.

Det var den 20 juni som husbilens ägare upptäckte att fordonet haft påhälsning av tjuvar. Detta har inträffat någon gång mellan den 6 och 20 juni. Gärningsmännen, som brutit upp ett fönster på husbilen, har förutom verktygen och högtalarna stulit bil- och startbatterier, en stekpanna, en kastrull och sängkläder. De ska enligt anmälan även ha försökt stjäla husbilen, vilket misslyckats.

I samband med detta har låset på vänster framdörr blivit demolerat, rattkåpan blivit borttagen och kablarna till högtalarna klippts av. Husbilsgästerna ska enligt polisen även ha försökt tjuvkoppla fordonet.

Iakttagelser från händelsen och uppskattat värde på stöldgodset saknas. Brottet rubriceras som stöld och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Annons