Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nordfeldt blickar mot allsvenskan

Andreas Nordfeldt, med Fagersta AIK som moderklubb, är på god väg mot playoff i jakten på en plats i allsvenskan.

Just nu leder hans lag Kallinge-Ronneby IF Allettan Södra och har åtta poäng ner till platsen utanför playoffspel.

– Vi vet att vi har ett bra lag om vi spelar som vi kan göra. Ändå har vi inte känt att vi har kommit upp i toppform, säger Andreas Nordfeldt somhar fått en viktig roll i laget.

– Jag har en tvåvägscenterroll i nu. Jag ska producera mycket framåt men jobbar också i defensiven. Jag får spela många boxplay.

I fjol tog sig Kallinge-Ronneby till den andra playoffomgången där laget åkte ut mot Huddinge. Men i år är ambitionerna att komma ännu längre i jakten på allsvenskan.

– Vi har så klart ambitioner att ta oss till kvalserien. Vi jobbar steg för steg och vill att säsongen ska bli så lång som möjligt.

De fyra främsta lagen i Allettan Södra går vidare till playoff. Om Kallinge-Ronneby vinner serien är man direktkvalificerat till playoff 3. Om de vinner där går de sedan vidare till en kvalserie med de fyra bästa lagen från division 1 och de två sämsta från allsvenskan.