Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rafflande säsongsavslutning väntar – då förlänger Västanfors med tränaren

Med tre matcher kvar att spela står allting och väger för Västanfors IF.
Men trots att det fortfarande finns en osäkerhet kring vilken nivå laget spelar på nästa säsong har man gjort klart med en förlängning med tränaren Alexander Zinkevitch, som har skrivit på ett kontrakt på 1+1 år.
– Jag känner att jag inte färdig med Västanfors än, säger Zinkevitch.

Annons

Alexander Zinkevitch skriver på det nya kontraktet tillsammans med Västanfors spelande sportchef Johan Andersson.

Med tre omgångar kvar av den norra Allsvenskan är Västanfors IF på god väg att uppnå sitt mål, att ta en plats i nästa års nya allsvenska. Laget placerar sig på en sjätte plats i tabellen, med en poäng ner till Rättvik som innehar den sista direktplatsen och två poäng till Gustavsberg som ligger på åttonde plats – vilket ger kval.

Fläkten har dessutom spelat två matcher mindre än Rättvik och en mindre än Gustavsberg – och har därmed allt i egna händer inför upplösningen.

Men trots att en rafflande säsongsavslutning kvarstår har Fläkten ett öga på framtiden. I dag stod det klart att klubben förlänger kontraktet med tränaren Alexander Zinkevitch.

– Jag känner att jag inte färdig med Västanfors än, för jag ser en utveckling i laget. Det här är ett roligt jobb, och jag känner mig taggad inför fortsättningen. Jag hoppas att vi kan gå vidare och att laget kan fortsätta att utvecklas, säger Zinkevitch till klubbens hemsida.

2016/17 är Zinkevitchs tredje säsong som tränare i Västanfors. Det nya kontraktet är på 1+1 år.

Annons