Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu ska publikrekordet spricka

Ett sponsoravtal öppnar för publiksuccé i säsongens sista hemmamatch.

Säsongens sista hemmamatch. Bruksderby mot Grängesberg. Och ett sponsoravtal som ger fri entré för en stor del av publiken. Då hoppas Västanfors på en folkfest på IP i kväll.

– Jag hoppas självklart att det kommer mycket publik. Det vore jättekul om folk ställde upp och kom och tittade på bandy. Det är ändå sista hemmamatchen. jag ser gärna att det kommer en bra bit över 300 personer, säger Västanfors tränare Olle Wiberg.

Västanfors högsta publiksiffra den här säsongen på IP kom när Nitro/Nora var på besök. Då hade 283 personer letat sig ner till IP.

Finns det någon motivation i laget fortfarande?– Det är glädje på träningarna. Men det är klart att vi har haft en jobbig period. Matchen senast (förlust mot Finspång med 5–4) blev också jobbig så klart, eftersom vi tappade segern i slutet. Nu har vi inte ett allsvenskt kval att jaga, men vi ska visa att vi är ett bra bandylag i alla fall, säger Wiberg.