Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nybildade laget utklassat i premiären

Det blev utklassning när Per-Ols division 4-lag hade premiär under torsdagskvällen. Men dessvärre åt fel håll. Hemma mot Sala Silverstaden IBK blev det förlust med hela 10–4.

Per-Ols nybildade b-lag fick ingen smakstart på serien – tvärtom. 0–5 efter den första perioden blev för tungt att jobba ikapp för laget. Till slut blev det hela 10–4 till Silverstaden.

– Jag är väldigt nöjd med delar av spelet. Men vi gör jättemycket enkla misstag mitt i banan, det är det som fäller oss. Vi håller första tio minuterna, sedan rasar allt, säger Per-Ols tränare Magnus Olsson.

Men de stora siffrorna speglade inte matchen. Det dröjde dock över 38 minuter innan Per-Ols kunde spräcka nollan genom Alexander Åkerlind, men trots det var det någorlunda jämnt i spelet.

Så Silverstaden var inte bättre?– Absolut inte. De höll inte så hög klass. Det enda de gjorde bra var att de tog vara på våra misstag ganska snabbt och bra, säger Olsson.

Per-Ols spelar igen på lördag borta mot IBK Hallsta. Då vet Olsson vad han vill se av sina spelare:

– Vi måste fortsätta jobba på det som var positivt och det vi har haft problem med på försäsongen. Vi har skjutit alldeles för lite. Men det såg bättre ut i dag (läs torsdag). Det ser bra ut spelmässigt, jag är inte så orolig. Vi måste ha flyt också, det hade vi inte i dag.

Per-Ols målskyttar: Alexander Åkerlind 2, Oscar Abrahamsson, Joakim Wallén