Annons
Vidare till fagersta-posten.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Oförlåtligt" misstag sänkte Hed

Heds tränare Kenneth Wester var förtvivlad efter lagets femte raka match utan vinst. Återigen blev det misstag som avgjorde när Forsby vann med 2–1.

Fyra poäng på sju matcher. Och bara sju mål framåt. Heds läge i division 6 är allt annat än muntert.

Borta mot Forsby blev det en ny förlust – efter en riktig ”indianare” tidigt i matchen. Efter bara 20 sekunder stod det 1–0 till hemmalaget.

– Det är fjärde matchen i rad som vi hamnar i ett supertidigt underläge. Vår back skulle rensa bort bollen, men slog i stället bollen diagonalt i straffområdet till en Forsbyspelare som satte dit den. En riktig indianare, säger Kenneth Wester och fortsätter:

– Det är oförlåtligt. Man får inte göra så, då måste man sparka bort bollen åt ett annat håll. Jag håller på att bryta ihop när jag ser sådant.

Tobias Pettersson, som gjorde sin första match för i år, kvitterade en kvart senare efter en snygg soloprestation.

Men 2–1 kom bara minuter senare och blev också slutresultatet. Det innebär att Hed ligger kvar under nedflyttningsstrecket i tabellen.

– Jag hade förhoppningar om att vi skulle vara mycket, mycket bättre. Men det är inte kört på långa vägar. Jag hoppas att vi kan få med oss en seger före uppehållet. Vi är för bra för att ramla ur, säger Kenneth Wester.