Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lastbilssläp orsakar problem på väg 250

Vid 13-tiden på måndagen halkade ett släp ner i diket och stoppade trafiken på väg 250 mellan Hedkärra och Stjärnvik. Arbetet med att bärga släpet kan hålla på fram till 02-tiden, natten till tisdag, enligt Trafikverket.

Annons

Under måndagen har det varit stopp i trafiken på väg 250 i riktning mot Köping. Enligt polisen var det ett lastbilssläp som halkade ner i diket vilket gjorde det svårt att komma förbi.

Framkomligheten beräknas vara begränsad många timmar efter lastbilsolyckan.

Olyckan inträffade mellan Hedkärra och Stjärnvik, strax söder om Fagersta. Larmet inkom strax efter klockan 13 på måndagen. Ingen person ska ha skadats i samband med olyckan.

För att kunna bärga lastbilen måste släpet tömmas, enligt polisen. Lasten, som består av läsk och öl, måste tömmas manuellt vilket gör att det tar tid. Arbetet har pågått under hela eftermiddagen.

Enligt Trafikverket är det fortfarande oklart när bärgning kommer att ske, men det ska ske under kvällen eller natten. Arbetet beräknas vara klart klockan 02.

Fram tills dess får trafiken åka växelvis. När bärgning väl ska ske måste vägen stängas av i båda riktningar för att bärgningsinsatsen ska få plats.

Annons