Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bra, kommunalrådet!

Annons

Det har varit tyst på Dialogsidan från Filipsson och Norbergsalliansen sedan valet 2010. Som

läsare kan man på goda grunder ställa sig frågan om det politiska krutet tog slut för borgerligheten eller vad är det som har hänt.

Från vår sida så kan vi redan nu klargöra att vi aktivt lagt ned stridsyxan och ersatt den med en fredspipa. Det nya sättet att politiskt organisera kommunen förutsätter en vilja till samarbete och samförstånd och från vår sida vill vi göra allt för att det nya samarbetet ska ge frukt och mervärde för Norberg som en plats att bo och leva i.

I ett sådant klimat finns det inget egenvärde i att gå ut och lansera stridsfrågor och på så sätt profilera sig inför väljarna. Vi har vår politiska grundhållning och kommer också att arbeta för att den också skall synas i det politiska resultatet.

Ett gott samarbete är både ett givande och tagande och det mesta i vardagen handlar om sunt förnuft, allmännytta och en gnutta politiska prioriteringar.

Jag tror att alla politiker i dag kan skriva under på att vår främsta uppgift de närmaste åren är att skapa ett Norberg som kan behålla de invånare det har och se till att de är så nöjda att de också kan fungera som ambassadörer för nya invånare.

Jag vill också betona kommunalrådet, Åsa Erikssons, S, roll i det nya samarbetsklimatet. Hon har på ett föredömligt sätt tonat

ner den ideologiska basunen och framstår som både pragmatisk och förnuftig och jag är i dag förvissad om att den hållningen också kommer att fortsätta om vi andra partier också delar det synsättet och också ser till att omsätta det i praktisk handling.

Christer Filipsson, FP, Norberg

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons