Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En förolämpning mot allt sunt förnuft

Så har det då tillkommit ett nytt kapitel i följetongen om Fagerstas nya affärscentrum. Det nya är att danskar har övertagit rollen som Fagerstas räddare från norrmännen.

Annons

Det finns en skillnad nu jämfört med förut, nämligen att vi har fått ett nytt kommunalråd som förhoppningsvis inte är lika ivrig som sin föregångare att bli ihågkommen för en byggnation typ affärscentrum.

Vi har plöjt ned tillräckligt många miljoner i backen mellan OK och brandstationen grundat på spekulationer av mer eller mindre suspekta intressenter. Jag tillåter mig betvivla uppriktigheten hos dessa lycksökare.

I syvende och sist är det mina och Fagerstabornas skattepengar det handlar om.

Det finns i dag två stycken butiker som i stort kan framhållas som goda föredömen för hur man bedriver en rörelse som uppfyller de krav som ställs på en god service med allt som krävs, nämligen Ica Centrum och Ica Fontänen. Att bygga något nytt som ersätter dessa är en förolämpning mot allt sunt förnuft och för mig helt obegripligt hur man kan komma på en sådan dum idé.

Skall Fagersta utvecklas bör man i första hand satsa på att entusiasmera befintlig personal till ett kundvänligt uppträdande och med öppettider som bättre stämmer överens med kundernas krav på när de har tid att handla.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons