Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fint Norberg kan bli finare

Annons

Svar till W. Dehlin (25/7). Visst kan Norbergs centrala delar bli ännu vackrare och det är bra att många bryr sig. Vi har en unik bykärna som vi ska värna om och vara stolta över.

Norbergs kommun har därför det senaste året tagit initiativ till möten med fastighetsägare kring torget med syfte att diskutera vad vi tillsammans kan göra för att skapa en än mer attraktiv torgmiljö. Det har varit konstruktiva möten som lett till flera förbättringar.

Kommunen har till exempel satt upp informationstavlor, fixat med träd och grönytor och ställt ut blomsterarrangemang. Flera fastighetsägare har på olika sätt underhållit och förbättrat kring sina fastigheter för att miljön ska bli fin och trevlig.

Det är dock upp till varje fastighetsägare att ansvara för sin fastighet. De fastigheter som W Dehlin skriver om är inte i kommunens ägo.

Jag vädjar till alla, fastighetsägare och andra, att göra vad vi kan för att hålla vårt vackra Norberg städat och snyggt. Det uppskattas säkert av besökare men framför allt förgyller det vår egen vardag.

Kommunstyrelsens ordförande

Norbergs kommun

Åsa Eriksson, S

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons