Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gott om  P-platser

Annons

Svar till ”Kalle på kammarn” (9/3).

Intresset för verksamheten på Bergslagssjukhuset är mycket bra, vilket vi som jobbar här noterar varje dag och vi gläds tillsammans med alla Fagerstabor att Fagersta äntligen fått sitt fina gamla sjukhus renoverat och ur många synpunkter blivit uppgraderat till 2011.

Landstinget har satsat cirka 10 miljoner kronor och det var verkligen dags då lokalerna har varit slitna och nedgångna.

Vår vårdidé att flytta ihop verksamheten till den ”gamla” delen av sjukhuset kommer att tillföra möjligheten att bedriva bra vård på det här närsjukhuset och vi står nu inför öppnandet av vår nyrenoverade medicinmottagning samt provtagning så det är inte bara familjeläkarmottagningen som fått en nödvändig ”ansiktslyftning” utan även andra delar av sjukhuset och inte minst vår rehabavdelning som nu är utrustad med ändamålsenliga träningsredskap för alla typer av problem allt från ren rehabträning till friskträning.

När jag nu får tillfälle att svara ”Kalle på kammarn” som tycker att det är för långt till vår nya familjeläkarmottagning samt att det saknas parkeringsplatser så har det aldrig varit meningen att det ska öppnas någon ny huvudentré utan den är som vanligt från Floragatan, där det finns rejält med gratisparkeringar samt väl skyltade handikapparkeringar i direkt anslutning till huvudentrén.

På baksidan av sjukhuset har vi väl skyltade parkeringsplatser för personal samt de fordon vi använder vid exempelvis hembesök och hjälpmedelsdistribution samt möjlighet för sjuktransporter till och från fram för allt vårdavdelning 1.

Mitt Hjärta beskriver på hemsidan www.mitthjarta.se hur du som patient kan besöka oss samt komma i kontakt med oss via telefon eller mejl. Besök gärna vår hemsida där det finns en hel del bra information för dig som bor i Fagersta om verksamheten på Bergslagssjukhuset.

Verksamhetschef, Mitt Hjärta, Fagersta

Bengt-Olof Staffas

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons