Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hjälp barn som slår!

Annons

Varje dag jobbar jag nio timmar,

efter det försöker jag hjälpa mitt barn att kontrollera sina impulser. Varje dag försöker vuxna kvinnor, anställda för att ta hand om våra barn, att hjälpa honom kontrollera sin ilska.

Om sex månader kommer det att finnas färre vuxna runt mitt barn, eftersom han börjar förskolan. Ditt barn kommer snart att bli slaget oftare av mitt barn.

Vi är många vuxna runt honom nu, men de flesta av oss har också ansvar för fler barn, och hinner inte alltid fånga honom i tid.

Vi samarbetar och försöker

underlätta för ditt barn, som vi vill inte ska behöva råka illa ut på en plats som borde kännas trygg.

Vi försöker få hjälp, det tar tid. Massor av fritid har jag lagt på att få hjälp. De som finns till för barnen och har kunskapen om dem finns knappt där, de har inte tid och tar oss inte seriöst. Vi blir inte tagna på allvar, det anses att vi ska ställa högre krav, vilket placerar ditt barn mitt i elden.

Jag kan inte ta mitt barn ur skolan, jag behöver barnpassning för att kunna arbeta. Att säga upp mig för att skydda ditt barn skulle placera oss på gatan inom två år.

Borde inte vi få hjälp, du och jag? Att ta hand om våra barn och ge dem en trygg och lugn vardag? Eller måste vi vänta? Vänta på att något fruktansvärt ska hända?

Förlåt, Fagersta

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons