Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Vem är det som mörkar?

Jan Johansson (26/9) anklagar mig för att försökt mörka min roll. Jag har hela tiden stått för de beslut jag har varit med om att fatta, oavsett blåsten.

Annons

Men för Jan Johansson är det första gången på två år som han medger sitt eget ansvar. Vem mörkar?

Nå, oavsett alla vildsinta påståenden kvarstår fakta. Fagersta kommun har betalat Harold Nilsson cirka 700 000 kronor i konsultarvoden och fått oerhört mycket nytta för dessa pengar. Jan Johansson (M) och Bengt Lindgren (S) har röstat för det beslut i Fagersta kommunstyrelses arbetsutskott som möjliggjorde detta. Ångrar du det beslutet?

Nu har Jan Johansson också varit med på att betala 4,5 gånger så mycket (3,2 miljoner) till Harold Nilsson för att han inte ska göra någon som helst nytta. Hur kan det vara ett klokt beslut?

Medan Fagersta kommun ensam tar på sig denna kostnad för att bli av med en förbundschef så anser den andra huvudmannen för NVK, Norbergs kommun, att de inte alls vill betala för att bli av med förbundschefen. Tvärtom anses hans tjänster så viktiga så man inledningsvis köper sådana för 150 000 kronor denna höst. Förklara den skillnaden den som begriper!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons