Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Macken har köpare

Annons

Författaren och återvändaren

Karin Stridh visar ett stort engagemang för Norberg. Fagersta-Posten har förmedlat hennes visioner på insändarplats, som stoff i tidningen samt presenterat hennes medborgarförslag i en ledare.

Kanske slår Karin Stridh in öppna dörrar, men säkert är att varken hon eller tidningen har bedrivit någon faktaforskning i ärendet. Om så vore fallet skulle

de känna till att OK-Q8 är ägare

till macken och att macken är till salu, enligt mäklarannons på Blocket (4/2).

Kontakt med mäklaren skulle ha givit lugnande besked om till exempel marksanering och underhåll av byggnader.

Vidare finns ett antal spekulanter, av vilka åtminstone någon har idéer om relevanta verksamheter, god service och vettigt utnyttjande av den potential som macken har med sitt vackra läge, tillgänglig för såväl trafikanterna på riksväg 68 som för ortsborna.

Jag är övertygad om att lokala näringsidkare, krympande i antal, välkomnar ett nytt företag och ser det som stimulans, inte konkurrens. Jag tror inte att kommunstyrelsen behöver bekymra sig om vare sig etik- eller hygienaspekter, självklara i sammanhanget.

Exteriört är byggnaden med sitt läge vacker för den som uppskattar stram 60-talselegans – ser det ut som, rätta mig om jag har fel – och har inte behov av någon vintagemålning interiört i ”grått och milt duvblått”.

Form och funktion, lite pynt och hög välkommenkoefficient tror jag att det blir. Medarbetarfrågan löser den blivande ägaren utan krav på ytliga kriterier för politisk korrekthet.

Turistbyrån kommer att typ promotas, fattas bara, utropar med eftertryck

diplomerad Norbergsguide, Norberg

CF, språkkunnig adjunkt och

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons