Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Så krossas Fagersta

Annons

Andreas Roiha, Ung vänster (3/1), nu har du gått över gränsen.

Ett land utan mångfald är inget

land alls. Enligt evolutionens regler så måste det vara flera om man ska överleva. Utan mångfald skulle Fagersta kommun och invånarnas inkomster att upphöra.

Krossa kapitalismen? Stadens stora inkomster, Seco, Atlas Copco, och alla andra företag skulle försvinna. Även alla jobb. Snacka om att ”krossa” Fagersta!

Till och med kommunalrådet Stig Henriksson, V, har startat företag. Fagersta kommun äger aktier i privata företag. På vänsterns bevåg!

Jag tror inte att Andreas vill att våra barn ska få en kul uppväxt och en strålande framtid, utan i stället förtryck från en diktator. Är inte en människa klok nog att bestämma över sig själv?

Om någon vill ha en krossad kapitalism så varsågod, flytta till Nordkorea, där ingen får vara med och bestämma, trots att landet kallar sig ”demokratisk folkrepublik”. Alla oliktänkande blir misshandlade och fängslade.

Den kinesiske fredspristagaren Liu Xiabo kämpar för mänskliga rättigheter och regimen i Kina fördömer och fängslar honom. Det kommer att bli precis så i Sverige, om diktaturvännerna får bestämma.

Om man ser på vårt ungdomsförbund lokalt så hade vi tänkt rikta in oss på sysselsättningar

för ungdomar. Bland annat en skatepark och en ungdomsgård i Västanfors står på listan. Vad har Ung vänster för planer för oss ungdomar?

Alla är välkomna att bli medlemmar i MUF Fagersta. Kom gärna också på vårt informationsmöte den 24 januari i Lindgården!

MUF Fagersta

Erik Kruse

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons