Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta hand om turisterna!

I dessa tider av ökade kostnader gäller att ta till vara varje positiv influens och framför allt att ta hand om de turister som väljer att stanna till i Norberg.

Annons
Välkomstskylt. Det finns mycket att göra för att förbättra turistnäringen i Norberg, anser skribenten.Foto: Staffan Bjerstedt

Visa dem vår fantastiska by med dess omnejd där det finns möjligheter till att uppleva, njuta och lära av forna tiders lämningar.

Genom att vara aktiv i sitt turistomhändertagande kan vi kanske få turisterna att stanna lite längre i Norberg och dessutom att spendera lite mera välbehövliga kronor till näringsidkarna i vår vackra by. Men varför i jösse namn har vi då en obemannad turistinformation under semesterperioden? Undrar från vilken planet våra lokalpolitiker som bestämmer om detta kommer?

Nej, försök att använda det som finns mellan öronen och se till att ta hand om potentiella besökare på ett bättre sätt, då kanske vi kan få till ett ökande turistinflöde och samtidigt ett inflöde av pengar. Det finns så oändligt mycket mer att göra praktiskt runt turistnäringen i Norberg, det finns en mängd goda idéer som under åren föreslagits för våra folkvalda men inget händer.

Vakna upp och börja realisera goda tankar som kommer att bli självfinansierande och ge vinst!

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv artikel

Mer läsning

Annons