Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det så svårt att ordna rullstolsgunga?

Annons
Gör om gungor så att rullstolsburna barn får gunga, uppmanar skribenten.

Då var det dags igen att försöka tjata mig till ett svar, och jag kommer att tjata tills jag får ett svar! 2015 skrev jag i en motion:

”Vi har så fina lekplatser i Fagersta kommun, men kan alla som vill få vara med och leka? Att få en möjlighet att kunna njuta av ett anspråksfullt och säkert lekande utan att behöva känna sig utanför anser jag är väldigt viktigt. Barn och vuxna som är rullstolsburna borde få samma rättigheter till lek som alla andra kommuninvånare i Fagersta kommun.”

Ingenting har hänt sedan dess, jag börjar tröttna på den här tystnaden nu, jag har ringt till kommunen och fått olika svar, jag har skrivit insändare tidigare utan någon som helst reaktion. Varför är det så tyst?

Därför vänder jag mig nu till er ordinarie ledamöter i NVK för Fagersta:

• Gustav El Rachidi, (S), vice ordförande,

• Christian Eriksson, (M),

• Hans Granlund, (V),

• Eleonor Wikman, (S).

Vad har ni gjort för att den här motionen ska förverkligas? Varför har det tagit så lång tid? Tycker ni som politiker i NVK att det är ok att det ska ta så lång tid innan även rullstolsburna ska kunna få gunga och ha roligt ett tag? Eller tycker ni att det är ok att de som sitter i en rullstol ska få sitta och titta på när andra leker och har kul?

En varm sommar som den här kanske det hade varit skönt med lite fläkt i håret? Jag förväntar mig svar från er!

Ankie Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons