Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fortfarande mest vaga utspel från Demokraterna

Annons
Lärarlöner - en fråga lärarfacken drivit under många år.

Jag tar det som en politisk komplimang att herrarna Skansfors och Filipsson tilltalar mig i sina insändare. Men borde ni inte tilltala alla norbergare istället?

Som svar på er fråga om jag inte har läst era inlägg i den politiska debatten i Norberg, så är svaret självklart ja. Men jag tycker fortfarande ni blandar högt och lågt, i vad ni vill göra för och med Norberg. Fortfarande behöver ni konkretisera mycket av era politiska löften inför valet i höst.

Samtidigt vill jag å alla i Norberg anställda lärares vägnar tacka er för att även ni har uppmärksammat den låga lönenivån för många lärare. Detta är dock något som både LR och Lärarförbundet fört fram i diverse skrivelse under många år. När det gäller NVK, så tycker jag fortfarande det är synd att ni nöjer er med lätta åtgärder, såsom en controller, men det är alltid något.

Men har ni inte glömt de viktigaste frågorna i er politik? Hur skapar vi nya jobb i Norberg och/eller hur underlättar vi jobbpendlingen? Hur gör vi för Hela Norberg ska leva? Vi ses i debatten.

Mattias Björlestrand, Centerpartiet Norberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons