Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frågor till NVK:s förbundschef om badplatsen i norra Sjöhagen

Annons

Öppet brev till NVK:s förbundschef om kanadagäss som skapar sanitär olägenhet vid den allmänna badplatsen i norra Sjöhagen. Undertecknad tillskrev NVK den 10 april i år i rubricerad fråga. På uppdrag av vår samfällighet tillskrev jag dig (som högst ansvarig) den 15 maj om detta samtidigt som jag på samfällighetens uppdrag också tog upp behovet av mer sand och att kommunen börjar sköta badet.

Den 17 maj fick jag av en annan på NVK beskedet att ärendet överlämnats till dig. Efter nästan ytterligare två månader skrev jag återigen till dig den 11 juli och nu senast den 2 augusti. Den 7 augusti behagade du svara med en bekräftelse att du mottagit mitt mejl, inget svar på sakfrågan.

Som kommunmedborgare ska man inom rimlig tid kunna förvänta sig ett svar på det ärende man initierar och att kommunen/NVK tar ansvar för den verksamhet man är satt att sköta. Du har varken tillsett att NVK svarat på de synpunkter som framförts eller vidtagit några skötselåtgärder vid badet. Jag kunde inte tro att man skulle behöva gå via tidningen för att om möjligt få ett svar.

Harold Nilsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons