Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hasta inte fram fastighetsaffär

Annons

Jag har tagit del av ett flertal insändare i Fagersta-Posten angående kommunens förestående fastighetsaffärer. Harold Nilsson och Hans Granlund har ju belyst detta på ett föredömligt sätt. “Var finns det sunda förnuftet?” ...”Tveksamma beslut i Fagersta” är andra insändare. Jag är personligen själv väldigt fundersam hur dessa affärer kommer att gå ihop ekonomiskt för vår kära kommun.

Tydligen kommer detta att klubbas igenom på kommande möte måndag 18 december. Jag vill vädja till de ansvariga att bordlägga detta ärende tills vidare och i stället göra vad som föreslås i nämnda inlägg, nämligen analysera allt i detalj.

Jag har i samtal med kommunalrådet idag frågat hur det blir med skatten för oss framöver. Enligt svar från vederbörande finns inga planer på några skattehöjningar före 2020 och knappast före 2023. Tydligen finns en sedelpress någonstans i gömmorna, vad vet jag. I min totala okunskap har jag länge trott att vi kommer få en skattehöjning inom kort även om dessa “fastighetsaffärer” inte blir av. Det verkar finnas en “gravad hund” någonstans.

Nej, bordlägg detta tills vidare, hasta inte fram dåligt underbyggda planer. Jag hoppas om några år slippa säga “Vad var det jag sa?”.

Ha en god jul och ett gott nytt år.

Bengt Thorbjörnsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons