Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Högberg borde vara tacksam för kritik

Annons
Hannu Högberg

Replik på Hannu Högbergs inlägg.

Vi trodde väl inte att vi skulle få uppleva att en anställd tjänsteman som också är kommunchef och förväntas vara politiskt oberoende ger sig in och recenserar ett lokalt politiskt parti. Att han sedan kallar debattartikeln ett "bottennapp" påverkar starkt förtroendet för tjänstemannens opartiskhet. Om kommunchefen tar sig tid att läsa insändaren noggrannare så kan han se att fokus riktade sig mot att 48 företagare i Norberg är missnöjda med kommunens sätt att hantera näringslivsfrågor i kommunen. De upplever inte att de får något konkret stöd från kommunens företrädare i sitt företagande.

Kritik skall alltid tas emot tacksamt. Tyvärr väljer kommunchefen istället att rikta in sig på vår uppgift att vi har en näringslivschef som rekryterats ur de socialdemokratiska leden. Uppgiften styrks i det fall kommunchefen granskar de socialdemokratiska valsedlarna från tidigare val . Jämför sedan mot personalliggaren över chefer i Norbergs kommun så kommer han hitta några namn som stämmer överens med varandra.

Kommunchefen fick dock ett rappt svar från Fagersta-Postens chefredaktör som inte ger kommunchefen någon egen gräddfil i tidningen utan han får finna sig i att svara i form av insändare och debattartiklar... om nu tjänstemän överhuvudtaget skall göra detta.

Hans företrädare på posten, Staffan Mood, gav sig aldrig in i den politiska debatten och upprätthöll då ett grundmurat förtroende från alla partier. Lär av detta...

Lennart Skansfors

Christer Filipsson

Tommy Vestling

Erika Vestling

Anna Lindgren

Anders Brunnberg

Stefan Holm

John Ellard

Demokraterna i Norberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons