Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget SD-samarbete i Fagersta

Annons

Jan Johansson (M)

Svar till "En som undrar var jag ska lägga min röst till nästa val" (25/1). Det är M och S som styr i Fagersta och det är lokala förutsättningar som gäller. Samarbete över blockgränsen blir allt vanligare i dagens samhälle och det gäller att ta sig an de utmaningar som finns genom konstruktivt samarbete och samförstånd. M och S har olika åsikter och ideologier och är inte överens i alla frågor, då gäller det att förhandla, diskutera och finna en gemensam fungerande lösning.

Det har nu gått ett år sedan samarbetet mellan M och S startade och detta har påverkat utvecklingen i Fagersta på ett mycket positivt sätt. Kort-och långsiktiga planer har utvecklats sedan förra styret och man kan se det genom bl.a Vision 2030, investeringsplan 2017-24, planerad utbyggnad av äldrevården, förskolor, grundskolor och Näringsliv och Tillväxt med ny strategi.

För att vara helt klar vill jag betona att val till riksdagen och val till kommunen är två helt skilda val. Moderaterna i Fagersta har inget samarbete med SD.

Jan Johansson (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons