Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inte mycket till framtidsdebatt av Fagersta-politiker

Annons

Jag skrev en insändare för 14 dagar sen där jag efterlyste hur de olika partierna såg på Fagerstas framtid. Anledningen var att debatten (tjafset) på insändarsidan enbart gällde vem som har rätt eller vem som har fel när det gäller Harold Nilsson. Socialdemokraterna och Moderaterna svarade, även om jag saknade hur man vill lösa ungdomsarbetslösheten. Inte en rad har kommit från Vänsterpartiet, Liberalerna, Centerpartiet eller Sverigedemokraterna.

Jag tänkte att man kanske kan få svar på kommunfullmäktigemötet 24/10. Jag satt spänd framför tv:n och kollade webbsändningen. Det som hände var att Stig Henriksson (V) tog upp Harold Nilsson-fallet igen och tjatade om vem som har rätt eller vem som har fel i över en timme.

Då tänkte jag att de olika partierna skulle diskutera sina visioner och strategier under den allmänpolitiska debatten. Men icke sa Nicke. Henriksson hade lämnat mötet meddetsamma efter tjatet om Harold Nilsson, S och M talade om sina program för framtidens Fagersta. V tyckte att budgeten var bra och önskade ett tillägg på cirka 2 miljoner för skolan. Från L, C eller SD inte ett ljud.

Snälla Vänstern, ni måste väl ha annat än Harold Nilsson att komma med? Liberalerna, Centern och SD, vad är er politik?

Ann Jonsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons