Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag vill ha mer roligt att göra

Annons

Yoump i Västerås – roligare än en blöt lekplats, tycker skribenten.

Hej, jag är en 11-årig tjej som skulle vilja ha något mer att göra här i Fagersta. Vi har många lekparker men jag vill ha något som till exempel Yoump, Prison Island eller kanske ett lekland för de mindre barnen. Vad jag vet så är den närmaste staden med något sånt Västerås och dit är det cirka en timme med bil. Så, det vore bättre för miljön och vi barn/yngre ungdomar kan få motion samtidigt som vi har roligt!

Jag förstår att det kanske inte går att fixa det i Fagersta, men kanske i någon närmare stad än Västerås! Lekparker är utomhus och då får man frisk luft och det är ju jättebra. Men när det regnar så blir allt blött, och när det blir blött så blir det halt, och när det blir halt så är det lätt att halka. Små barn och blöta klätterställningar, är väl inte den bästa kombinationen, eller? Jag vet inte exakt hur höga klätterställningarna är (1-2 meter kanske) men sand, gummiplattor och lite grus gör nog inte så att man håller sig borta ifrån alla skador. Och jag är nog inte det enda barnet i Fagersta som hellre vill vara på till exempel Yoump istället för i en blöt lekpark.

Det kan helt säkert uppstå skador på ett lekland eller något liknande men jag anser att skaderiskerna i en lekpark är större.

Isabell

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons