Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

SD: Politiska vildar är inte med i vårt parti

Annons
SD stöder gärna bra förslag, som V:s i skogsfrågan, oavsett vilka som lagt fram dem, framhåller partiet.

Stig Henriksson (V) vill få det att framstå som att SD:s representanter inte deltar

i fullmäktigesammanträden, och när han tillrättavisas i vad som faktiskt är faktafel så envisas han i en ny insändare igen med samma faktafel. De personer som Stig pekar ut som skolkare är inte SD-ledamöter. Under den senaste mandatperioden har Sverigedemokraterna genomgått en självrannsakan och gjort sig av med en del medlemmar som av olika anledningar inte passar in i vårt parti. Trots detta, eller tack vare detta, har SD enligt opinionsundersökningarna gått stadigt uppåt. Och på grund av det polit-iska reglementet/ vallagen så sitter det nu så kallade ”politiska vildar” på tre av våra stolar i kommunfullmäktige.

Tyvärr kan vi inte göra något åt detta då de inte tillhör vårt parti, vilket Stig Henriksson är medveten om, eftersom han så sent som i höstas försvarade SD om just detta i kommunfullmäktige, då SD ville ha en extra ersättare i kommunstyrelsen. Som Stig själv brukar säga, ”minnet är kort ibland”.

Tacksamt nämner Stig H att SD röstat med vänstern i skogsfrågan. Även om det kanske är underligt för Stig, så har SD till skillnad mot Vänsterpartiet ingen nationell strategi som går ut på att inte delta i något beslut alls där ett ”visst” parti lagt ett förslag.

Givetvis stödjer vi de förslag och motioner som bäst gynnar Fagerstas befolkning oavsett vilket parti som lagt fram det. I detta fallet, att skyddsklassa fem procent av kommunens skogsinnehav.

Christer Borg

Gruppledare SD-Fagersta

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons